. Borongan JJC Insulating Piercing Panyambung 1kv Produsén jeung Supplier |Pengyou
Have a question? Give us a call: +86-577-6270-6808

JJC Insulating Piercing Panyambung 1kv

Katerangan pondok:

Bahan:

(1) Polimér bertulang serat gelas tahan cuaca.

(2) Kontak huntu: tinned kuningan atawa tambaga atawa aluminium.

(3) Bolt: baja dacromet.


Rincian produk

Tag produk

Fungsi jeung Fitur

JJC insulasi piercing konektor utamana dipaké pikeun sambungan, sambungan cabang jeung panyalindungan grounding pikeun 10 kV na 1 kV atawa handap ka 1 kV.

1.Pamasangan basajan.Pasang kawat utama sareng kawat cabang langsung dina tempat anu leres.Screw nut pageuh jeung sarung insulating jeung spanners.

2.lalawanan lemah sareng panas uneasily.The bolts husus bisa ngadalikeun panyambungna invariably pikeun sambungan listrik unggul tur kirang kawat spoilage, hirup layanan normal tina kawat insulating stilt.

3.Struktur sealing sareng insulasi anu saé.Panyambungna dieusian ku minyak insulasi.Hasilna, konduktor struktur sealing tiasa ningkatkeun inténsitas insulasi sareng kaamanan.

4.Rupa-rupa aplikasi.Éta lumaku pikeun sambungan cabang tina kawat aluminium tambaga atawa tina kateusaruaan-diaméter kawat, sambungan langsung tina sarua-diaméter kawat pasir sambungan transit tina kawat aluminium tambaga.

Catetan:

1.Konduktor pikeun panyambung kabel kedah aya dina standar nasional.

2.Pagawe kedah pisan profésional dina padamelan na.

3.Mangga lebetkeun sarung tangan insulasi sareng nganggo spanner insulating.

4.Entong nganggo deui saatos dibongkar kusabab karakterna teu tiasa di-renew.


Aplikasi

Aplikasi pikeun 1 kV (atawa <1 kV) sistem distribusi listrik overhead, Aplikasi pikeun sistem penerangan jalan.

Contona